Website

Dit bezoekje is waarschijnlijk onze eerste ontmoeting. Alles wat we hier laten zien schept voor jou een beeld van wie wij zijn en wat we doen. Net zoals bij bezoekers straks op jouw website.

Direct bij binnenkomst krijg je een gevoel; “oehh/ahh- of ehmm/iehlll wat is dit?? Ons doel is om die “oehh & ahh” in websites te stoppen. Tijdens het ontwerpen stappen we in jouw schoenen en die van de bezoeker, en focussen o.a. op identiteit, beleving, karakter, structuur en gebruiksvriendelijkheid. Bij de bouw focussen we op duurzaamheid, veiligheid en nogmaals beleving en gebruiksgemak. Maar dit allemaal altijd met oog op jouw doel; informeren, contact, verkoop? Zeg het maar.

We leveren een compleet traject; brainstormen, ontwerpen, bouwen, livegang en nazorg. Iedere website heeft bij ons 1 jaar garantie op bugs welke verlengt kan worden d.m.v. een servicepakket.

Bekijk ons portfolio aan maatwerk websites.

3 Mini cases


Mobilee – Management & Advies

Taken: Ontwerp, bouw, nazorg website

Voor Mobilee hebben we een deel van de huisstijl her-ontworpen. Het logo is origineel gebleven maar hebben o.a. nieuwe accentkleuren en lettertype toegepast. De accentkleuren vormen hierbij de basis van de diensten.

De diensten van Mobilee heten wendbaarheid, datagedreven en digitalisering. Met die gedacht hebben we het introductiescherm bedacht waarbij de bewegende lijnen deze diensten symboliseren.

Een eis van de opdracht was dat Mobilee, na de oplevering, veel controle wilde hebben over het plaatsen en combineren van functionele blokken. Daarom hebben we het speciaal zo gebouwd dat ieder type blok zelfstandig in diverse formaten en variaties geplaatst kunnen worden. Met de aangeleverde handleiding, specifiek voor hun website, hebben ze o.a. zelf een vacaturepagina opgezet.

In het verleden hebben we ook de huisstijl, ontwerp & bouw van de website voor Agile Practice mogen doen, wat onderdeel was van Mobilee. Uiteindelijk is deze vervallen en de diensten geïntegreerd in de nieuwe Mobilee website. Wel kun je de Agile Practice case nog in ons portfolio vinden.

Mobilee website Agile Practice case

IMC – Industrial Marketing Company

Taken: Bouw en nazorg website

IMC heeft zelf het ontwerp van de website in handen gehouden. Wel hebben we begeleiding gegeven bij het ontwerpen en vervolgens de volledige bouw uitgevoerd.

Het idee vaniot IMC voor de website was een sfeer waarbij animatie(video) de backbone moest zijn voor het vertellen van hun verhaal. Dit klinkt simpel maar bij de bouw moesten we diverse gecompliceerde struikelblokken en uitdagingen oplossen:

* Iedere sectie moest beginnen met de juiste animatie, pauzeren en netjes aansluiten op haar vervolg
* Ondersteuning van wel/geen geluid of ondertiteling
* Ondersteuning meertaligheid

De grootste uitdaging was om dit ook netjes te laten functioneren op mobiel en tablet. Uiteraard hebben we dit weten te tackelen door nieuwe moderne/slimme technieken toe te passen. Bekijk hieronder de website live!

IMC website

Divitel – Engineers behind the screen

Taken: Ontwerp en bouw website
Divitel is een internationaal bedrijf met klanten zoals Ziggo, Fugro en M:tel. Ze verzorgen diverse digitale oplossingen en zorgen ervoor dat o.a. jij tv kan kijken. Op deze markt spreek je dan ook over grote multinationals als concurrentie.

Voor Divitel hebben we een deel van de huisstijl her-ontworpen. Het logo is origineel gebleven maar hebben o.a. nieuwe accentkleuren en lettertype toegepast. Ook hier vormen de accentkleuren de basis van de diensten.

Het doel van het project was om iets neer te zetten dat, vooral betreft ontwerp en functionaliteit, tussen de reuzen uit zou springen. Alles draait op deze markt om kwaliteit en de toekomst, en dan wilden ze dan ook uitstralen.

Een belangrijke strategie van het bedrijf is het creëren van content in verband met SEO en het delen op social media. Daarom hebben we extra tijd gestoken bij de bouw om dit flexibel invulbaar te maken.

Divitel website

Jouw website


WordPress

Jouw website zal draaien op WordPress, het meest gebruikte CMS op het web! Deze heeft een stijle leercurve waardoor jij snel zelfstandig de content kan beheren.

Maatwerk

We ontwerpen en bouwen al meer dan 6 jaar maatwerk WordPress websites. Je krijgt een doordacht ontwerp met een eigen huisstijl en functionaliteit.

Repsonsive

Je website is responsive wat betekend dat deze er top uitziet en werkt ongeacht of deze met desktop, laptop, tablet of smartphone bezocht wordt.


Doorontwikkelen

We houden er rekening mee dat jouw bedrijf gaat groeien. Daarom houden we alle mogelijkheden open om de website door te ontwikkelen.

Veiliger

Een maatwerk website is minder gevoelig voor hackers. In het algemeen installeren we maar 2 plug-ins en bouwen de rest op maat in de website.

Sneller & Efficienter

Alleen de opties die nodig zijn voor jouw online activiteiten worden ingebouwd. Zo laad de website sneller en is de back-office gebruiksvriendelijker.


Nieuwe technieken

Men blijft het web doorontwikkelen en dat is ook wat ons zo intrigeert. Wij passen het liefst de nieuwste technieken toe en laten ons graag uitdagen.

1 jaar garantie

Een kwaliteit product gaat binnen een jaar niet kapot. Maar mocht je iets raars tegenkomen, dan lossen wij deze z.s.m. voor je op.

Onderhoud service

Het is fijn dat je je website content zelf kan onderhouden maar wie zorgt ervoor dat mijn website veilig blijft? Dat doen wij natuurlijk! Lees hier meer.

Wat kunnen ondze developers voor jou ontwikkelen?

Wij gaan graag zitten met jou om de mogelijkheden te bespreken en stellen een vrijblijvende offerte voor je op.


Contactformulier