Waarom kiezen voor een maatwerk website?

De kracht van een maatwerk website zit in het feit dat er totale controle is over de look, feel en beleving. Een robuuste omgeving waar functionaliteit, flexibiliteit, veiligheid en duurzaamheid voorop staan.

Als je een website bouwt door middel van een website tool en een ingekocht thema bespaar je daar mogelijk tijd en geld. Maar aan de andere kant offer je erg veel op. Als bedrijf mag je nooit stil staan, anders gaat de concurrentie je voorbij. Daarom bieden we niet alleen een sterke website voor nu maar ook het team die kan helpen om door te ontwikkelen.

Waarom is het ontwerp belangrijk?

Wijzijnwolf stopt serieuze uren in het uitdenken en ontwerpen van een site waar het bedrijf zich mee kan identificeren. Wanneer dit ontwerp ook de producten of diensten complimenteert zullen bezoekers ook eerder op hun gemak voelen. Wanneer alles samenvalt zal de bezoeker je ook niet vergeten, al dan niet in de toekomst in ieder geval herkennen.

Is de maatwerk bouw echt nodig?

Zoals eerder aangegeven zit in een template reeds functionaliteit. Maar wie zegt dat jij al die zware bagage nodig hebt? Het punt is ook dat het zeer moeilijk is om nieuwe functionaliteit in te bouwen want wij hebben namelijk de plattegrond van de bouw niet. Er komen dan ook vaak bedrijven bij ons aan kloppen dat een template het toch niet helemaal is.

Jouw website


WordPress

Jouw website zal draaien op WordPress, het meest gebruikte CMS op het web! Deze heeft een stijle leercurve waardoor jij snel zelfstandig de content kan beheren.

Maatwerk

We ontwerpen en bouwen al meer dan 6 jaar maatwerk WordPress websites. Je krijgt een doordacht ontwerp met een eigen huisstijl en functionaliteit.

Repsonsive

Je website is responsive wat betekend dat deze er top uitziet en werkt ongeacht of deze met desktop, laptop, tablet of smartphone bezocht wordt.


Doorontwikkelen

We houden er rekening mee dat jouw bedrijf gaat groeien. Daarom houden we alle mogelijkheden open om de website door te ontwikkelen.

Veiliger

Een maatwerk website is minder gevoelig voor hackers. In het algemeen installeren we maar 2 plug-ins en bouwen de rest op maat in de website.

Sneller & Efficienter

Alleen de opties die nodig zijn voor jouw online activiteiten worden ingebouwd. Zo laad de website sneller en is de back-office gebruiksvriendelijker.


Nieuwe technieken

Men blijft het web doorontwikkelen en dat is ook wat ons zo intrigeert. Wij passen het liefst de nieuwste technieken toe en laten ons graag uitdagen.

1 jaar garantie

Een kwaliteit product gaat binnen een jaar niet kapot. Maar mocht je iets raars tegenkomen, dan lossen wij deze z.s.m. voor je op.

Onderhoud service

Het is fijn dat je je website content zelf kan onderhouden maar wie zorgt ervoor dat mijn website veilig blijft? Dat doen wij natuurlijk! Lees hier meer.

Bekijk ons portfolio aan maatwerk websites.

Daag ons uit

Een maatwerk website maakt het ook mogelijk om complexere technieken toe te passen. We laten ons dan ook graag uitdagen! Hieronder diverse interessante maatwerk toepassingen:


Klanteninlogsysteem

– Trendfactory heeft naast de reguliere bouw een beveiligde klantenomgeving. Deze partij beheerd intern de accounts welke toegang bieden tot specifieke content.

– Pogomap heeft een openbare registratieomgeving. Na registratie kunnen leden o.a. wereldwijd locaties van pokemon delen met hun mede spelers en participeren aan rankings.

Geavanceerde Google Maps

– Op Pogomap kunnen leden zelf de locaties van Pokemon markeren op de map en in hun account beheren. Overige spelers kunnen op de markers klikken voor o.a. achtergrond informatie.

– Cityside Apartments heeft diverse mappen met aparte functies waaronder de locaties van alle panden. Een pand heeft weer een eigen map waarop instanties, winkels, bioscoop of café in de buurt zijn gemarkeerd.

Ticketsysteem

– H.E.L. Shooter heeft een uitgebreid en complex ticketsysteem waarop bezoekers o.a. een tijdslot op datum kunnen boeken, overige opties kunnen toevoegen en uiteindelijk online kunnen afrekenen.

– Devcon Luminis maakt gebruik van de externe bookingsapplicatie Eventbrite.

PDF generator

– Cups4You

Jobs / Vacaturesysteem

– Friss – Heads

Meertalig

– Medcor Group: 3 talig – Friss: 4 talig – Cups4You: 10 talig

SSL (Beveiligd domein)

wordt tegenwoordig steeds meer toepast op hedendaagse websites. De voornamelijke redenen zijn: hackers worden steeds brutaler en Google geeft extra SEO punten aan websites met SSL.

Ondertussen maakt ons klantenbestand dan ook grotendeels gebruik van SSL


Wat kunnen onder wolfdevelopers voor jou ontwikkelen?

Wij gaan graag zitten met jou om de mogelijkheden te bespreken en stellen een vrijblijvende offerte voor je op.


Contactformulier