Over Explore Tanzania

Explore Tanzania is een reisorganisatie die complete reizen verzorgt naar Tanzania. Wat deze organisatie speciaal maakt is het feit dat Marjolein Pronk (oprichtster) in het land is opgegroeid. Dankzij die verbintenis heeft de organisatie de kennis om unieke ervaringen aan te bieden naar het authentieke Tanzania. Daarnaast staan ze daarom echt in voor de lokale bevolking waarbij duurzaamheid, mensen en dieren centraal staan.

Samenwerking

2018 – heden

01.

Video

In 2018 zijn we benaderd door Explore Tanzania omtrent het realiseren van video- en fotomateriaal. Daarbij is onze videograaf Leroy Filon op safari gestuurd naar Tanzania om beelden vast te leggen van zijn reis. Met dit materiaal hebben we diverse video’s voor op de website en social media gemaakt.

02.

Fotografie

Naast het videomateriaal hebben we een groot archief aan foto’s gemaakt van de omgeving, mensen en dieren. Deze zijn veelal ingezet op drukwerk, social media en de website. Hierbij laten we enkele van onze favorieten zien.

03.

Website

Het doel van de Explore Tanzania website is om de bezoeker direct naar Tanzania te verplaatsen. Daarom hebben we veel hoge kwaliteit beeldmateriaal toegepast. Toch is ook het tekstuele gedeelte belangrijk om het verhaal echt compleet te maken.

De uitdaging in de website zat vooral in het creëren van logische pagina structuren en het slim & overzichtelijk verpakken van veelal uitgebreide teksten.

Taken
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Technisch onderhoud
  • Web support
Mooi project?
Mail ons!