Over onze video’s

Met video kun je complexe onderwerpen eenvoudig uit leggen, emoties overbrengen en je doelgroep overtuigen. Vanzelfsprekend stel je eerst, vanuit je communicatiestrategie, het doel van de video vast. Wat wil je met de video bereiken? Wat moeten je kijkers na het filmpje weten, vinden of doen? Wat je wilt communiceren hangt natuurlijk van de type video af.

Animaties

Automotive

Bedrijf

Events

Promotie

Bekijk de Showreel

Hieronder een knallende samenvatting van gemaakt werk. Het laat goed zijn wat wij kunnen en wat onze kwaliteiten zijn.

Daarom bij Wijzijwolf

Dynamisch

Onze video’s worden met een creatief oog in elkaar gezet. Geen saaie overgang of te lange shots. Je wilt de kijker vasthouden en dat bereik je alleen maar door dynamisch te editten.

Kwaliteit

Video is onze passie en alleen door passie te hebben streef je naar het leveren van hoogstaand werk. Geen slordige edits en rare cuts in de muziek maar een video waar met zorg aan gewerkt is.

Uniek

Geen één video is hetzelfde. Wij zullen nooit een liedje twee keer gebruiken. Jij geeft je wensen aan en wij vertalen dat in een visueel eindproduct.

Multi channel

Wat je doel ook is, wij zorgen voor een goede levering. Of je video nou bedoeld is voor televisie of voor op het web. Wij hebben verstand van ons vak en zullen daardoor altijd de technische eisen beheersen.

Oog voor details

Een video begint vaak met filmen. Tijdens het filmen is het belangrijk om juist de kleine details op te vangen en vast te leggen. Die details kunnen een video net wat vetter maken. Dat is dan ook één van onze sterktes. Oog voor details.

Snelle levering

Door onze ervaring beheersen wij onze software tot in de puntjes. Dat houdt in dat wij snel en effectief te werk gaan. Je hoeft dus niet weken lang te wachten op je video.