Over Núna Energy

Núna Energy is een energie-ontwikkelaar die de verduurzaming van gebouwen, gebieden en bedrijventerreinen begeleidt door lokaal geïntegreerde energiesystemen te ontwikkelen.

Núna Energy vroeg aan ons of we binnen enkele weken een website konden ontwikkelen. Daarbij leverden ze een concept ontwerp aan vormgegeven door een branding bureau.

Zoals altijd hebben we daar kritisch naar gekeken, verbeteringen aangedragen, en gave dynamiek toegevoegd voor een betere beleving & meer impact.

Kenmerken
  • Maatwerk
  • Drag & drop content
  • Slechts 3 plug-ins
  • Technisch onderhoud
01.

Concept ontwerp

Bovenstaand concept is wat we aangeleverd hebben gekregen aan ontwerpen. De branding vinden we gaaf en het concept bracht ons direct op ideeën! Echter zijn er ook direct complicaties zichtbaar die we willen oplossen.

Leesbaarheid

De contrast tussen tekst en achtergrond, het gebruik maken van dik & dun gedrukte kopjes, lange zinnen geschreven in hoofdletters. Ze hebben ieder impact op de leesbaarheid en daarmee jouw leeservaring.

Rust / Lege ruimte

Rust creëert focus en geeft kans om een bezoeker aan te sturen. Het gebruik van druk materiaal achter lange teksten raden we daarom af.

Call to actions (CTA’s)

De homepagina van een website heeft een unieke functie. Je wilt impact maken en snel de vragen; wie, wat, waar & waarom beantwoorden. Dit doe je door een kort & krachtig verhaal neer te zetten gebaseerd op prioriteiten. Vervolgens stuur je ze d.m.v. CTA’s door naar hun interesses.

One pager

Dankzij de missende CTA’s in de website secties heeft het concept veel weg van een “one pager”. Uiteraard adviseren we dat nooit toe te passen in verband met SEO.

02.

Concept uitwerken

Wanneer we een website ontwerp ontvangen kijken we altijd wat we kunnen verbeteren. Gebaseerd op het type bedrijf en hoe ze zich profileren, beslissen we de graad in transities & animaties.

Zou het niet cool zijn als de gradiënt kleuren bewogen? Willen ze echt graag over de hele website grijze foto’s gebruiken? Als de website over transitie gaat, hoe gaaf zou het dan zijn als ze van grijs naar kleur veranderden tijdens het scrollen?

Dit waren interessante ideeën die hadden om de website speciaal en memorabel te maken.

Aangeleverd concept
Wat we hebben opgeleverd
03.

Interactieve illustraties

Voor Núna Energy hebben we de vormgeving van hun illustraties in lijn gebracht met hun nieuwe branding. Vervolgens hebben we deze illustraties op een laagdrempelige manier interactief gemaakt.

Energiesystemen
Proces
04.

Resultaat

We zijn trots op wat we hebben kunnen neerzetten in 2 weken tijd. Een heldere onderscheidende website met mooie maatwerk technieken. Bekijk hier de website live!

Vragen over website
ontwikkeling?

Kelvin ~ Web Developer
Contactpersoon
Mooi project?

Laten we kennis maken

Mail ons!