Website

Professionele WordPress
onderhoud & support.

Wij zijn jouw aanspreekpunt voor vragen en advies, het team die je belt voor het oplossen van problemen, en jouw partner die ervoor zorgt dat jouw website toegankelijk en veilig is.

Wanneer je met een website aan de slag gaat kom je er vaak al snel achter dat er veel bij komt kijken. Zo heb je o.a. te maken met hosting, domeinen, e-mail, het WordPress CMS, thema, plug-ins en beveiliging. Bij alles komt kennis, kunde en onderhoud kijken. En als dat niet goed wordt uitgevoerd, dan kan dat vervelende langdurige gevolgen hebben.

Onze onderhoudsservice betekent dat wij deze taken op ons nemen. Alles om de veiligheid & toegankelijkheid van jouw website optimaal te houden voor jouw bedrijf en bezoekers.

Wat krijg je:
Technisch onderhoud & monitoring
Wij updaten iedere maand jouw WordPress en plug-ins

WordPress en plug-in updates zijn essentieel voor jouw website. Deze bevatten functionele- en beveiligingsverbeteringen. Jouw website updaten we 1x per maand bestaande uit:

 • WordPress core & major updates
 • Thema updates (nodig bij thema websites)
 • Plug-in updates
 • Controle ronde website
Beveiliging
We helpen met de implementatie van geschikte website beveiliging

Er bestaan verschillende type & niveau’s in de beveiliging van een website. Per onderneming en organisatie variëren de wensen omtrent beveiliging. Wij geven graag advies omtrent jouw website beveiliging en helpen met de implementatie.

Jouw website veiligheid kan je o.a. testen op:

Website back-ups
We helpen bij het configureren en herstellen van jouw website

Een website back-up is handig wanneer er iets mis gaat dat lastig is om handmatig te herstellen. Vooral wanneer er een hack heeft plaatsgevonden kan een back-up een oplossing zijn om de website snel weer online te krijgen.

 • 1 back up per dag
 • Back-ups tot 2 weken terug
 • Hulp bij het uitvoeren van een back-up
Optie
Hosting & beheer
We kunnen alles regelen omtrent hosting, domeinen en e-mail

Hosting gaat verder dan alleen domeinen en e-mailadressen aanmaken. Wil je je daar gewoon niet mee bezig houden en/of zeggen termen zoals SSL, PHP en DNS jou niet veel? Laat je hosting dan door ons beheren.

Spoed support bij hack
We lossen de problemen zo snel mogelijk op
 • Buitengesloten worden van je website
 • Misbruik, vreemde teksten en/of mallware
 • Google blacklisting
 • Niet meer kunnen mailen of valse mailtjes
 • Website werkt geheel niet meer

Dat zijn enkele gevolgen door een hack. De gevolgen kunnen veelal ook nog een poosje duren voordat ze volledig zijn opgelost. Bijvoorbeeld bij de gekke SEO teksten of blacklisting, dan ben je van Google afhankelijk wanneer ze het corrigeren. Upgrade jouw servicepakket met spoed support bij een hack. We helpen het probleem zo snel mogelijk op te lossen en de schade zo snel mogelijk te minimaliseren.

Advies & vragen
Wij zijn jouw professionele aanspreekpunt

Vragen of opmerkingen over de onderwerpen in deze lijst? Heeft jouw website foutmeldingen of wil je deze doorontwikkelen?

Neem dan contact op:
+316 – 553 455 52 | info@wijzijnwolf.nl


Al vanaf €499,- (excl. btw) per jaar zorgen wij ervoor dat jouw website veilig & toegankelijk blijft voor iedereen.

Klanten

Wij zijn trots op de ruim 70 bedrijven die op onze expertise vertrouwen.

Laat de zorg voor jouw
website aan mij over.

Michael ~ Web Developer
Contactpersoon
Mail ons!