Over DevCon

Sinds 5 jaar organiseert Luminis ieder jaar het DevCon IT conferentie waar honderden IT specialisten samen komen om kennis op te doen en te delen.

Ieder jaar krijgt de conferentie weer een frisse uitstraling wat toegepast moet worden op alle online & offline uitingen. Voor de laatste 3 jaar edities hebben hebben we de algehele concepten ontwikkelt en de realisatie mogen verzorgen.

01.

Concept ontwikkeling

Vanuit de briefing hebben we twee concepten ontwikkeld en voorgelegd aan Luminis DevCon. Het gekozen concept is vervolgens uitgewerkt tot de huisstijl van het evenement. Met de huisstijl zijn diverse producten gemaakt, zowel online(website, social media) als offline(evenement aankleding)
02.

Website

Het doel van de DevCon website is om de bezoeker te informeren over het evenement. Dit kan informatie zijn over het programma, de locatie, tickets, data en welke sprekers er komen.

De uitdaging is om de bezoeker op een logische wijze naar deze onderwerpen te begeleiden met behulp van design.

Taken
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Technisch onderhoud
  • Web support
03.

Evenement aankleding

Voor de aankleding van het evenement hebben we onder andere de tickets, badges, keycords, posters, banners en templates voor de presentaties verzorgd.

Mooi project?
Mail ons!