Maak indruk op nieuwe talenten en verbeter het wervingsproces

Een werken bij omgeving toegewijd aan jouw organisatie.

Weinig talenten en heel veel banen. Daarom doen bedrijven steeds meer moeite om hun bedrijf op te laten vallen. Met een werken bij omgevingen heb je een toegewijde omgeving specifiek ingericht op jouw branding, bedrijfscultuur en wervingsproces.

Scroll verder voor enkele mini cases

FRISS

Een werken bij omgeving met speelse video’s, fotografie & teksten en gekoppeld aan Recruitee (recruiting CRM systeem).
De werken bij omgeving van FRISS – software ontwikkelaar & leverancier van anti-fraude software – is in de basis een kopie van de corporate website om zo eenheid te behouden. De omgeving hebben we gekoppeld aan Recruitee d.m.v. de API. Vacatures worden beheerd in Recruitee en gesynchroniseerd met de website. Sollicitaties worden via de site weer doorgestuurd naar het CRM.

  • Ophalen van vacatures uit het CRM naar de website
  • Verzenden van sollicitaties op de website naar het CRM

Werken voor Arnhem

De gemeente van Arnhem werft medewerkers door hun eigen medewerkers aan het woord te laten.

In contrast met FRISS houdt de gemeente Arnhem hun werken bij omgeving een stuk serieuzer. Dit heeft grotendeels te maken met met de taken van een gemeente, wat bewoners verwachten, maar ook met het type personen dat zij willen werven. De vacatures zijn gekoppeld aan specifieke interne e-mailadressen zodat deze bij de juiste afdelingen binnenkomen.

Deze website hebben we gebouwd in opdracht van vankeijzer.nl.

Luminis

Een werken bij omgeving gebouwd binnen de corporate website.

De website van Luminis bestond al voordat wij erbij betrokken werden. De uitdaging was om een werken bij omgeving te ontwerpen & bouwen die aansloot op de beiden de corporate website maar ook aan hun nieuwe sharing website. In contrast met de voorgaande projecten moest deze omgeving binnen de corporate website worden geïntegreerd. Het voordeel daarvan is dat het makkelijker is om blogs, nieuws, vestigingen e.d. aan vacatures te koppelen.

  • Corporate en werken bij op 1 systeem

Mobilee

Een werken bij omgeving gekoppeld aan de corporate website en Recruitee (recruiting CRM systeem).

In de situatie van Mobilee hebben we het niet alleen mogelijk gemaakt om vacatures te synchoniseren met die van op Recruitee. Ook hebben we het mogelijk gemaakt om projecten en berichten vanuit de corporate website te synchroniseren. Het voordeel is dat wanneer je dan op de werken bij omgeving surft ook op deze zelfde omgeving blijft ondanks het lezen van een bericht of een project.

  • Ophalen van vacatures uit het CRM naar de website
  • Verzenden van sollicitaties op de website naar het CRM
  • Ophalen van berichten & projecten van de corporate website

Wat kunnen onze developers voor jou ontwikkelen?

Wij gaan graag zitten met jou om de mogelijkheden te bespreken en stellen een vrijblijvende offerte voor je op.


Contactformulier