Onderhoud service

WordPress Onderhoud Service

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van hoogwaardige grafische & digitale producten die een serieuze impact maken. Ons team werkt sinds 2011 gepassioneerd aan innovatieve oplossingen voor startende tot aan grote bedrijven en staan bekend om onze sterke commitment tegenover onze klanten
Waarom een servicepakket?

Een niet goed onderhouden website is een makkelijk doelwit voor hackers. Zo is het o.a. mogelijk dat zij een website ontoegankelijk maken, met data aan de haal gaan, malware installeren, SEO teksten saboteren, spam installeren of versturen (kan leiden tot blacklisting door zoekmachines en mail providers zoals Google). Door het WordPress CMS en de plug-ins up-to-date te houden en deze goed te controleren kan dit risico worden geminimaliseerd.


Wat houdt een pakket in?

Het servicepakket houdt in dat Wijzijnwolf gedurende 1 jaar iedere maand controleerd of de meest recente versies van het WordPress CMS en plug-ins op uw website aanwezig zijn, en dat deze tot behoren functioneren. Daarnaast krijg je ondersteuning wanneer je website alsnog getroffen wordt. Wannneer de website door ons gebouwd is repareren wij ook altijd gratis bugs die kunnen ontstaan door vernieuwde browsers.


Binnen ieder pakket

  • Maandelijkse updates aan WordPress / plug-ins
  • De meest recente veiligheidsvoorzieningen
  • Bug fixes in WordPress
  • Up-to-date WordPress features en functionaliteit
  • Wekelijkse & maandelijkse back-ups
  • Spoed ondersteuning bij problemen veroorzaakt door hackers

Een pakket op maat

Net zoals bij je zorgverzekering is niet iedere optie van toepassing voor jouw situatie. Daarom is het dan ook niet meer dan normaal dat je daar niet voor betaald. Dit soort kosten noemen wij situatiegebonden kosten. Hierbij kan er gedacht worden aan de volgende variabelen: is de website meertalig? Is er een webshop aanwezig? Om hoeveel domeinen gaat het? Waar wordt de website gehost?