Website > API Koppeling

Recruitee WordPress
API Koppeling.

Recruitee is een Nederlands Applicant Tracking Systeem (ATS) die alles in huis heeft om de efficiëntie van jouw recruitmentproces te vergroten. Op deze pagina vertellen we wat je krijgt wanneer we de kracht van Recruitee combineren met die van WordPress, door middel van de API.

Inhoudsopgave

De voordelen van het combineren van Recruitee met WordPress.

Op zichzelf staand is Recruitee een zeer handig & krachtig platform. Toch heeft het gebruik van het basissysteem één groot nadeel. Alle vacatures komen namelijk op hun omgeving te staan en niet op jouw website. Met de API lossen we dit probleem op en daar komen mooie voordelen bij kijken.

Waarborg consistente branding

Zonder de API moeten potentiele sollicitanten jouw vacatures bekijken op een externe omgeving van Recruitee. Daardoor blijft er niet veel over van jouw branding. Door middel van de API koppeling kunnen we jouw vacatures naadloos integreren op jouw website.

Verbeter de vindbaarheid van jouw website

Vanuit diverse plekken zal er verwezen worden naar vacatures. Vanuit jouw website, social media, e-mails, nieuwsbrieven etc. Al het profijt dat je kan halen uit bezoekers en “SEO juice” loop je dan mis. Met de integratie naar jouw website verbeter je de vindbaarheid van jouw website door de back-links en traffic.

Breidt vacatures uit

De kracht van Recruitee zit vooral in het beheren van processen. Vacatures zijn namelijk alleen vrij basic & statisch in te vullen. Door de vacatures te importeren naar WordPress kan je vacatures inhoudelijk aanvullen met meer aantrekkelijke en dynamische content.

Direct solliciteren op eigen website

We zorgen ervoor dat een sollicitant direct kan solliciteren. Het sollicitatieformulier plaatsen we veelal onderaan de vacature op jouw website. Door middel van de API komt alle data in real-time weer terecht in het Recruitee platform. Het recruitmentproces gaat dan weer verder op het Recruitee systeem.

Onze ervaring & projecten
met de Recruitee API.

Met onze uitgebreide kennis van de Recruitee API ben je verzekerd van een hoogwaardige integratie op jouw website.  Het maakt niet uit of je Advanced Custom Fields (ACF) gebruikt of bijvoorbeeld WP Bakery (WPB). Met een paar simpele klikken worden de vacatures geïmporteerd en klaargezet in WordPress.

Uitgelichte projecten met een Recruitee x WordPress koppeling

Wij hebben ervaring met API’s zoals
AFAS, ActiveCollab, Teamtailor, Oracle en meer!

Maak kennis met
onze API specialist.

Michael ~ Web Developer
Contactpersoon
Mail ons!