Website

Wij zijn WordPress
specialisten.

Wij zijn echte WordPress specialisten met diepe kennis van dit specifieke CMS. Deze kennis en kunde hebben we opgebouwd door 15 jaar aan praktijk ervaring in het ontwikkelen van maatwerk websites op WordPress. Uiteraard is een website slechts een onderdeel van een enorm infrastructuur en aspecten. Wij zijn jouw specialist & betrouwbare partner over alle facetten van het web.

Web design & ontwikkeling

Webdesign

Tijdens het designproces verdiepen we ons in het bedrijf en haar doelgroep. We verwerken de huisstijl op een creatieve manier en zorgen voor een uitstraling & beleving die bij het bedrijf past. Daarnaast leggen we focus op gebruiksvriendelijkheid (UX) en een logische inrichting (UI) om de online bedrijfsdoelen te behalen.

Het is ook mogelijk om een ontwerp aan te leveren zolang deze voldoet aan moderne standaarden.

Web development

We zijn echt maatwerk ontwikkelaars en kwaliteit is ons begin- en uitgangspunt. Dat begint bij het schrijven van hoogwaardige code tot aan de oplevering van een robuuste & betrouwbare website. Deze voldoet altijd aan actuele standaarden, ongeacht de complexiteit.

De kracht van een maatwerk website zit in de mate waarin details uitgewerkt kunnen worden, en de flexibiliteit om zaken verder te optimaliseren of doorontwikkeling.

WordPress

Websites bouwen we op WordPress; het meest gebruikte systeem om content te beheren. De onderdelen in een web design vertalen we naar losse modules die op iedere pagina kan worden hergebruikt. Met de drag & drop interface kan zelfstandig pagina’s worden gebouwd. Ook bieden we de optie om dit bij ons uit te besteden.

  • WordPress CMS
  • Pagina’s maken met drag & drop UI

Diensten & kennis

Wij hebben aantoonbare ervaring met de volgende diensten en kennisgebieden:

Maatwerk
Websites
Plug-ins & modules
API koppeling
Maatwerk omgevingen
Support
Hosting & Beheer
Website problemen
E-mail problemen
Website hack
Website verhuizen
Contentbeheer
Optimalisatie
Laadsnelheid & caching
SEO & structured data
Veiligheid
Beveiliging
Technisch onderhoud
Kwaliteitscontrole
Website back-ups
Wetgeving
AVG wet
WCAG toegankelijkheid
Cookies
Tools
Google Tag Manager
Google Analytics
Mailchimp (nieuwsbrief)
Cookiemelding
Overige
Thema websites
Recruitee API
Team Tailor API
AFAS API

Staat het onderwerp er niet tussen of wil je meer details weten?

Onze web developers

Onze kracht ligt in de jaren lange samenwerking en specialiteiten die elkaar aanvullen. Zo ontwikkelen we kleine basis websites tot grote corporate websites met complexe vraagstukken.

Web developer

Michael Bordeaux

Van jongs af aan houd ik me al bezig met programmeren. Vroeger ben ik begonnen met het opzetten van lokale servertjes en later heb ik me doorontwikkeld op het gebied van het web. Nu 15 jaar in het vak heb ik mij vooral gespecialiseerd in back-end ontwikkeling complexere vraagstukken zoals API koppelingen, beveiliging en hosting.

Web developer

Kelvin Tan

Economie was nooit mijn ding en heb mijn HBO studie afgerond voor het papiertje. Photoshoppen en Illustrator vond ik wel altijd enorm leuk. Na een tijdje freelance huisstijlen te hebben ontwikkeld ben ik me gaan verdiepen in web design en ontwikkeling… en heb daar mijn passie gevonden. Nu ben ik bijna 10 jaar een back- & front-end developer met een passie voor UI & UX.

Klanten

Al meer dan 70 grote en kleine bedrijven vertrouwen op onze expertise.

Laat de zorg voor jouw
website aan mij over.

Michael ~ Web Developer
Contactpersoon
Mail ons!