Basis WordPress website laten maken

Een website hoeft niet altijd speciaal ontworpen te worden of ingewikkelde functionaliteit te bevatten. Een basis website kan voldoende zijn om jouw bedrijf & diensten aantrekkelijk te presenteren en klanten te genereren. Wel is het handig, beter & sneller as je deze door ons laat bouwen. Dat bouwen doen we bij een basis website met een template. Zo heb je voor een betaalbare prijs toch een professionele website.

Zo doen
we dat
01

Template website

Een template website is een website die al ontwikkeld is. Deze template bevat reeds veel functionaliteit en opmaakopties. Gebaseerd op jouw wensen & online activiteiten kijken we of dit een geschikte optie voor jouw bedrijf is. Met de template kunnen we relatief snel, en voor een kleiner budget, een nette & moderne website realiseren.

  • Moderne website
  • In huisstijl
02

Ontwikkeling

We leveren altijd een professioneel afgewerkte website op. Daarbij kunnen we het gehele traject verzorgen van het aanschaffen van domein & hosting tot aan de lancering. Wel ben je zelf verantwoordelijk voor het schrijven van de teksten en het aanleveren van fotografie. Wij bekijken de kwaliteit, geven advies en zorgen ervoor dat dit op de beste manier gepresenteerd wordt.

Domein & hosting
Invullen website
Lancering

Contentbeheer

De website bouwen we op WordPress; het meest gebruikte systeem om content te beheren. De template heeft een drag & drop systeem zodat je ook zelf content kan wijzigen of zelf nieuwe pagina’s kan opzetten. Kies voor een workshop of besteed het content beheer bij ons uit.

  • WordPress
  • Zelf content maken
  • Drag & drop

Veiligheid & support

Veiligheid is noodzakelijk voor jouw bedrijf & bezoekers. We kunnen op diverse niveau’s faciliteren bij de benodigde beveiligingsoplossingen. Omtrent de technische onderhoud van het CMS bieden we diverse maatwerkopties.  Zo voorkomen we problematiek op jouw website. Voor vragen kom je altijd terecht bij een ervaren developer.

  • Beveiliging
  • Technisch onderhoud
  • Support
Projecten

Uitgelichte template websites

Klaar om te beginnen aan jouw
professionele WordPress website?

Kennis maken
Mail ons!