Over Visueel cv

Visueel cv is opgericht door het personeelsadvies bureau LEV en houdt zich bezig met werving & selectie voor bedrijven. Al meer dan 20 jaar ontvangen ze dagelijks sollicitanten en hebben daarmee duizenden cv’s gezien. Het invullen en opmaken van een compleet en aantrekkelijk cv is niet makkelijk. Ook is een geprinte cv niet meer van deze tijd, toch?

In opdracht van Sophie Post hebben we een huisstijl en een platform ontwikkeld om werkzoekenden een plek te geven om deze problemen op te lossen en cv’s interactief te maken.

Samenwerking

2020 – heden

01.

Huisstijl

Voor het logo hebben we een beeldmerk in combinatie met een woordmerk ontworpen. Het beeldmerk is een minimalistische weergave van een oog. De compacte vorm zorgt voor herkenbaarheid en is eenvoudig te gebruiken voor diverse communicatie- en promotiedoeleinden. Naast het logo hebben we samen met de klant de typografie en een bijpassende kleurenmix gekozen.

02.

Website

Het doel van de Explore Tanzania website is om de bezoeker direct naar Tanzania te verplaatsen. Daarom hebben we veel hoge kwaliteit beeldmateriaal toegepast. Toch is ook het tekstuele gedeelte belangrijk om het verhaal echt compleet te maken.

De uitdaging in de website zat vooral in het creëren van logische pagina structuren en het slim & overzichtelijk verpakken van veelal uitgebreide teksten.

Taken
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Technisch onderhoud
  • Web support
Mooi project?
Mail ons!