Over Cloud Factory

Cloud Factory is een branding bureau uit Amsterdam. De kracht van dit bureau zit in het realiseren van brand strategieën, campagnes en designs.

Het ontwerp van de website is gedaan door Ricardo Leitens. Bij deze samenwerking ontvingen we een plat design in Figma. We controleren altijd het ontwerp op structuur en brengen een advies uit voor verbeteringen.

Lancering

2021

01.

Video

Voor een creatief bureau is er altijd meer ruimte om uit te pakken met nieuwe technieken. Op de website zijn dan ook diverse technieken toegepast om mooie effecten te creëren.

02.

Fotografie

Naast het videomateriaal hebben we een groot archief aan foto’s gemaakt van de omgeving, mensen en dieren. Deze zijn veelal ingezet op drukwerk, social media en de website. Hierbij laten we enkele van onze favorieten zien.

03.

Website

Het doel van de Explore Tanzania website is om de bezoeker direct naar Tanzania te verplaatsen. Daarom hebben we veel hoge kwaliteit beeldmateriaal toegepast. Toch is ook het tekstuele gedeelte belangrijk om het verhaal echt compleet te maken.

De uitdaging in de website zat vooral in het creëren van logische pagina structuren en het slim & overzichtelijk verpakken van veelal uitgebreide teksten.

Taken
  • Webdesign
  • Webdevelopment
  • Technisch onderhoud
  • Web support

Mooi project?

Mail ons!