Case

Taken: video + animatie + magazine cover & illustraties

Wat begon met Ultimate Workspace, het verhuren van kantoorruimte op de meeste vette plekjes in Apeldoorn, is nu uitgegroeid tot een allesomvattende label dat meer dan verhuur doet. Zo hebben zij een druk bezochte (Ultimate) blog met een gevarieerd aanbod van onderwerpen en organiseren zij Ultimate Events. Het laatste project: Ultimate Escape is een stoer en speels tijdschrift. Een groot project met wel 30 gastredacteuren die de inhoud creëren.

Video

Mike van Woudenberg was gastspreken tijdens een avond van de Social Media Club. Nu is een presentatie vaak vrij statisch. De spreker staat voor een groep mensen en that’s it. Aan ons de uitdaging om toch een video te ceeëren vol actie en interessante beelden


Social Media Club 055
Animatie over de leegstand in Apeldoorn

Ultimate blog had een gedurfd onderwerp te pakken. Leegstand in Apeldoorn door de gemeente zelf. De animatie moest duidelijk en aantrekkelijk zijn. Helder voor iedereen die het filmpje bekijkt en de boodschap krachtig.

Ultimate BBQ

Hoe kun je de zomer beter inluiden met alle huurders dan een dikke BBQ-party geven? Dat kan niet. Ultimate organiseerde een leuke en lekkere avond voor alle huurders van Ultimate Workspace. Wij waren er bij! Als huurders en als werkende.

Ultimate: Workspace

Ultimate Workspace zocht een manier om het pand aan de Kerklaan gaaf in beeld te brengen. Zodoende hebben wij onze piloten outfit aangetrokken en zijn wij gaan vliegen met onze drone. Met een snelle en teasende edit hebben wij dit gerealiseerd!

Ultimate Blog: Burgermeester John

Tijdens de gemeentelijke verkiezingen had Ultimate Blog een videoreeks met daarin alle wethouders van Apeldoorn die een verhaal mochten doen. Als kers op de taart kwam Burgermeester van Apeldoorn John Berends ook iets zeggen voor alle kijkers.

Cover & Illustraties: Ultimate Escape Magazine


Het Stadscafe
Monsterboard