Case

Taken: Huisstijl + drukwerk + website + webshop + video’s

In H.E.L. Shooter zit jij met je vrienden of collega’s in en een special forces team om een criminele situatie op te lossen oplossen. Equiped met dikke gear wordt jouw team maximaal uitgedaagd, getest en onder druk gezet. Alles om je te dwingen om samen te werken en tot de beste oplossing te komen.

H.E.L. Shooter is een mooi voorbeeld van hoe een droom kan uitkomen wanneer je er echt voor gaat. Marc kwam bij ons binnen lopen met een droom en bedrijfsplan, opzoek naar een gemotiveerd team. De opdracht van Marc was om een huisstijl te creëren dat hoog games gehalte had maar toch ook aantrekkelijk voor de niet-gamer. Als basis zijn we daarom begonnen aan de huisstijl en hebben vervolgens de website ontworpen.

Binnen 1,5 maand lag er een knallende huisstijl, diverse video’s, een website met webshop, en een reeks aan promotie materiaal op tafel. Wij hielpen mee aan de de Kickstarter die meer dan €10.000,- in 18 dagen binnen haalde.

Huisstijl

Bij de huisstijl komt er veel kijken. Daarbij kan je denken aan de kleuren selectie, keuze in lettertypes, het ontwerpen van de logo en diverse iconen. Dit is altijd een kwestie van concepten uitwerken, op 1 lijn komen met Marc en het product.

VideoKickstarter

H.E.L. Shooter gaat van start. Dat is een feit. Het enige wat ze nog zochten waren spelers! Met Kickstarter kun je een groot publiek bereiken. Wij maakte zowel de Kickstarter video als het opmaken van de pagina. We kregen de vrijheid van Marc Pollen om het zo te maken, dat het informatief was maar wel met een vleugje humor.


Teaser

H.E.L. Shooter is spanning, actie en belevenis. Die elementen moesten dan ook terug komen in de teaser. De teaser moet de doelgroep prikkelen en triggeren om meer te willen weten. De teaser werd voor het eerst gepresenteerd op de mainstage tijdens het Firstlook event in de Jaarbeurs Utrecht waar ieder jaar duizenden gamers op af komen!

HACO Tail Lift Parts
Het Stadscafe