Case

Taken: Ontwerp + Bouw van de algemene- en “werken bij” website

FRISS is de expert op het gebied van fraude, risico & compliance voor de verzekeringsbranche met klanten zoals Aegon, Allsecur, Independer en Inshared. Het bedrijf heeft een unieke wereldwijde dekking met 50+ implementaties in meer dan 10 landen en breid zich met een snel tempo uit.

De opdracht van FRISS was om een nieuwe website te ontwerpen gebaseerd op de kleuren van hun bestaande logo. De opgegeven sleutelwoorden waren zakelijk, modern, fun, en vertrouwen. Daarnaast wilden ze dat de back-office zeer flexibel zou worden en dat ze alle content zelf zouden kunnen aanpassen en onderhouden. Een ander belangrijk aspect was de mogelijkheid om de website uit te kunnen met nieuwe functionaliteit. Sinds de oplevering hebben we dan ook al meerdere nieuwe modules bij mogen bouwen waaronder een vacature omgeving.

FRISS kan via de back-office zelf de slides, teksten en video vervangen…

Zelf alle berichttypes toekennen en onderhouden. Deze worden vervolgens autmoatisch op home weergegeven.

Zelf ervoor kiezen om een portfolio geheel uit te schrijven of slechts een logo weer te geven.

Zelf slides aanmaken, aanpassen of verwijderen.

Friss kan via de back-office nieuwe locaties toevoegen en daar een vertegenwoordiger aan koppelen. Door op de landen te klikken komen de contact gegevens naar voren. Mailtjes komen netjes aan bij de des betreffende persoon.

Door de jaren heen hebben we diverse nieuwe toevoegingen mogen ontwikkelen voor deze website. In 2017 hebben we voor Friss ook de FraudTalks Conference website mogen ontwerpen en bouwen. In vervolg mochten we de overkoepelende website FraudTalks website ook realiseren.

www.friss.eu

Duurzaam Repareren
Trainee & Co