Case

Taken: animatie + bedrijfsvideo’s + evenementvideo’s + website

Duurzaam Repareren toetst bedrijven, actief in de autobranche, op objectieve gronden op hun duurzaamheid. Dit doet zij internationaal en verzorgt dat deze bedrijven erkenning krijgen voor hun duurzaamheid door middel van haar duurzaamheidscertificering.

Animatie

De stichting Duurzaam Repareren heeft de visie dat de samenleving gebaat is bij een transparant zicht op de autobedrijven die alle mogelijke kwalitatieve en organisatorische maatregelen hebben genomen om het milieu te ontzien. Aan ons werd gevraagd of wij in staat waren om die visie om te toveren naar een heldere animatie met een aantrekkelijke grafische stijl.

Bedrijfsvideo 2016

De Duurzaam Repareren promo is een complete bedrijfsfilm. Hier is gebruik gemaakt van een voice-over, actrice en op meerdere locaties filmen. Doordat wij alle aspecten hier konden toepassen krijg je unieke op maat gemaakte video. Bij ieder stukje tekst is zorgvuldig van te voren een storyboard gemaakt zodat we precies wisten wat er gefilmd moest worden.

Dave Bebelaar Video


Sinds 2015 organiseert Stichting Duurzaam Repareren jaarlijks de De Dave Bebelaar Duurzaamheid awards. De Dave Bebelaar Award is een prijs die gegeven wordt aan een bedrijf of initiatief met duurzaamheid hoog in de vaandel.

Nominatievideo’s 2016

Ten behoefte van het evenement worden wij dan ook ieder jaar op pad gestuurd om een korte video impressie van ieder bedrijf te maken.


Förch Nederland

ServiceBook


Friesland Lease

MEWA


Friesland Lease

Evenementvideo 2016


Amsterdam Fashion Institute
HACO Tail Lift Parts