Case

Taken: Animeren + Event Teaser + After Movie
Één van Apeldoorns grootste festivals. Het Groslch Drakenboot Festival. Wij hadden de eer gekregen om de officiële After Movie te realiseren!

Ooit begon het Grolsch Drakenboot Festival als een Apeldoorns festival wat één dag plaatsvond met 27 teams en een paar duizend bezoekers. Inmiddels is het uitgegroeid tot een groots 3 daags durende nationaal festival met 130 teams en meer dan 100.000 bezoekers

Teaser Video

Voor de editie die in Nijmegen gaat plaatsvinden mochten bij een teaser maken. We maakte hier gebruik van materiaal wat het jaar ervoor was geschoten door een andere partij. De teaser moest vlot, energiek en catchy zijn. Door een juiste mix te maken van beeld, muziek en shots is het die catchy teaser geworden.

Official After Movie 2018

Drie dagen lang waren wij op locatie met de camera. Het filmen van publiek, acts, sfeer en de race zelf natuurlijk. Het weer zat gelukkig vaak mee. Met hier en daar zonnestralen hebben wij vrolijke shots kunnen schieten. Vanwege de grote van het festival was het af en toe een uitdaging om op zoveel plekken tegelijk te zijn. Volgens mij hebben wij dit allemaal goed kunnen dekken!

Unofficial After Movie 2018

Omdat het festival zo gaaf was om te filmen hebben wij ook een eigen versie gemaakt. Hierin zijn wij vrij geweest in eigen muziek keuze en editing. Dit was de basis voor de officiële versie van de After Movie.

Theater Orpheus
Mobilee