Case

Taken: Update huisstijl + Ontwerp & bouw website
Divitel is een internationaal bedrijf met klanten zoals Ziggo, Fugro en M:tel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van “video delivery solutions”. Hierbij kan je aan alles denken wat nodig is om jou de beste kwaliteit televisie te leveren.

De opdracht vanuit Divitel was dat alles op de schop mocht behalve het logo. Het doel was om, tussen de concurrentie van multinationals, Divitel op gebied van huisstijl en website uit te laten blinken. Alles draait op deze markt om kwaliteit en de toekomst, en dan wilden ze dan ook uitstralen.

Een belangrijke strategie van het bedrijf is het creëren van content in verband met SEO en het delen op social media. Daarom hebben we extra tijd gestoken bij de bouw om dit flexibel invulbaar te maken.

WebsiteDoor de jaren heen hebben we diverse nieuwe toevoegingen mogen ontwikkelen voor deze website. In 2017 hebben we voor Friss ook de FraudTalks Conference website mogen ontwerpen en bouwen. In vervolg mochten we de overkoepelende website FraudTalks website ook realiseren.

www.divitel.com

Mobilee
Cityside Apartments