Case

Taken: video’s + bouw website + fotografie
Cityside apartments is een successvol woonconcept waar oude kantoor panden getransformeerd worden in moderne appartementen. Sinds 2014 zijn er meer dan 200 appartementen in Apeldoorn, Arnhem en Hoofddorp gerealiseerd.

De opdracht van Cityside Apartments was om een website te bouwen die door de organisatie zelf up-to-date gehouden kon worden. Het moest o.a. mogelijk zijn om ongelimiteerd nieuwe steden toe te voegen, daar vervolgens locaties/projecten aan toe te kennen, en uiteraard om de inhoud zelf aan te kunnen maken en te onderhouden. Er moest onderscheid komen tussen projecten die nog in ontwikkeling zijn en die reeds gerealiseerd zijn. Uiteraard moest dit op een logische en zo simpel mogelijk manier kunnen worden uitgevoerd via de back-office.

Video

Voor Cityside Apartments maken we de video’s die ze inzetten voor o.a. promotie. Daarnaast verzorgen we regelmatig instructie video’s voor bewoners betreft bepaalde faciliteiten & apparatuur.


Bas Gregoor verteld in deze video over het Cityside Apartments concept

1 van de promotie video’s
1 van de instructie video’s

Fotografie

Betreft de fotografie worden we ingezet om o.a. beelden vast te leggen van het interieur/exterieur, organisatie en bewoners. Hierbij een kleine greep uit het materiaal:


Website

De website hebben we gebouwd in opdracht van Degen & Leideritz. Naast dat deze aan alle moderne standaarden voldoet hebben we bij het koppelen van het CMS rekening gehouden met het feit dat werknemers deze moeten kunnen beheren.
Cityside Apartments is een organisatie die snel groeit. In de tussentijd hebben we dan ook vele nieuwe functies ingebouwd om aan hun nieuwe behoeftes te voldoen. Bekijk de website zelf live!

cityside-apartments.nl

Divitel
Roots in the Woods festival