Case

Taken: video’s + scripts

Hoe bereik je een breed en jong publiek om bij jouw wasstraat te komen wassen? En hoe kan je ervoor zorgen dat wanneer ze hun auto moeten wassen automatisch aan Blinq denken? Naast dat Blinq altijd druk is met leuke acties hebben wij Verschillende ludieke en opvallende commercials mogen produceren. Een daarvan is zelfs nog tot heden te zien als reclame in de JT biscoop in Apeldoorn.

blinq-clouds

Blinq bioscoop promo

Ook zijn onze video’s te vinden op het grote doek. De bioscoop! Voor blinq maakte wij een korte promo video die in het reclame blok te zien is voor alle grote films in de bioscoop. Een opvallende video die ook vooral het jonge publiek met auto moest bereiken. De uitdaging was hier het maken van een snelle maar pakkende edit.

Kingsday special

Met Koningsdag had Blinq een speciale actie opgezet. Bij het wassen van je auto kreeg de klant een gratis ticket voor het Kingsday Festival. Deze actie werd door middel van een Facebook campagne aan het licht gebracht. Onze ondersteuning kwam in de vorm van een video. Deze video werd op alle social media platformen geplaatst en meegenomen tijdens de campagne.


Schone Handdoek Actie

Bij Blinq carwash zijn ze niet vies van wat acties. Zo hebben wij voor verschillende campagnes een promotie video mogen maken. Één van de campagnes was het promoten van hun schone handdoek beleid. Bij inlevering van je oude vieze Blinq handdoek, kreeg je kosteloos een schone terug!

Openlucht Filmfestival
De Stentor Actie

Bloopers bioscoop promo

Natuurlijk wordt een video niet in 1 take opgenomen. Maar dat levert ook leuke momenten op!

Monsterboard
DS Covers