Jouw website in meer detail


WordPress

WordPress

Wij realiseren al meer dan 7 jaar maatwerk WordPress websites, en is het meest gebruikte CMS op het web! Deze heeft een stijle leercurve waardoor jij snel zelfstandig de content kan beheren.

Maatwerk

Maatwerk

Je website is doordacht en in afgestemd op de identiteit van jouw onderneming & haar doelgroep. Nieuw ontworpen en van ‘scratch’ gebouwd met focus op detail en de toekomst.

Responsive

Responsive

Alle websites die wij bouwen worden responsive opgeleverd. Dit betekend dat deze netjes mee schalen & geoptimaliseerd zijn voor desktop, laptop, tablet en smartphone gebruikers.


Doorontwikkelen

Doorontwikkelen

We houden er rekening mee dat jouw onderneming gaat groeien. Daarom houden we alle mogelijkheden open om je website door te ontwikkelen met nieuwe functionaliteit, recent uitgebrachte technieken en andere wensen.

Veiliger

Veiliger / SSL

Iedere plug-in dat wordt geïnstalleerd is een extra deur om in te breken. Wij minimaliseren risico’s door plug-ins op maat te bouwen of enkel vertrouwde plug-ins toe te passen. Ook verzorgen we SSL implementaties voor ‘encrypted’ dataverkeer.

Sneller en Efficienter

Sneller & Efficienter

Alleen de opties die nodig zijn voor jouw online activiteiten worden ingebouwd. Daarnaast optimaliseren we de site met diverse laadtechnieken. Zo realiseren we korte laadtijden en een fijnere gebruikersbeleving.


Nieuwe technieken

Nieuwe technieken

Men blijft het web doorontwikkelen en dat is ook wat ons zo intrigeert. Wij passen het liefst de nieuwste technieken toe en laten ons graag uitdagen.

Garantie

1 jaar garantie

Een kwaliteit product gaat binnen een jaar niet kapot. Maar mocht je iets raars tegenkomen, dan lossen wij deze z.s.m. voor je op.

Onderhoud service

Onderhoud service

Wij houden jouw website up-to-date door alle updates netjes & correct te installeren. Zo blijft je website goed draaien is deze veilig voor je bezoekers. Lees hier de details.

Platform koppelingen

Wij helpen je met het koppelen of integreren van het gewenste platform aan jouw website.

API of XML integratie

Met API en XML koppelingen kan specifieke data van een ander platform echt geïntegreerd worden in jouw website, en binnen jouw huisstijl. Voorbeeld platformen die we hebben geïntegreerd zijn o.a.: RealWorks (vastgoed CRM), Recruitee (recruitment software) en Open RDW (mobiliteits data).

Marketingplatformen

Voorbeelden van marketingplatformen zijn Mailchimp en Hubspot. Met beide kan bepaald gedrag worden gemonitord, gegevens worden verzameld d.m.v. inschrijfformulieren, en het gericht opzetten van e-mailcampagnes.

Analyse platformen

Voorbeelden van analyseplatformen zijn Google Analytics en Hotjar. Beide platformen kunnen gekoppeld worden aan je website zodat het gedrag van bezoekers gemonitord kan worden. Met deze data kan een website weer geoptimaliseerd worden.

Wij werken o.a. met

Heb je gevonden wat je zocht?

Wij proberen zo transparant en informatief mogelijk te zijn. Probeer anders een onderwerp hieronder!
Contactformulier