Jouw restaurant op papier

De menukaart is één van de belangrijkste marketingmiddelen van een restaurant. Het is jouw restaurant op papier. Je gerechten zijn heerlijk, dat moet je ook terug vinden op de menukaart. Daarom is een gezonde menukaart van zeer groot belang op je succes.

Bij het openen van de menukaart is een eerste indruk van groot belang. Het moet overzichtelijk maar ook aantrekkelijk zijn. Een goed verzorgd menu blijft bij de klanten hangen, en het opfrissen van een menukaart zorgt ervoor dat het imago van je restaurant interessant & verrassend blijft voor de vaste klanten.

Portfolio

De Pauw

Dinerkaart, lunchkaart, cadeaubon, briefpapier & preegstempel

De Smoezer

Dinerkaart, lunchkaart, aperatiefkaart, dinerbon, briefpapier & visitekaartjes

Het Stadscafe

2017 Dinerkaart, lunchkaart, borrelkaart, wijnkaart

Pizzeria Ristorante Pibia

Menukaart, desertkaart & allergenenkaart

Het Stadscafe

Menukaart, lunchkaart, cadeaubon, visitekaartjes 2014

Het Stadscafe

2016 Menukaart, lunchkaart, drankenkaart,Meer menukaarten

Van ontwerp tot levering

We werken met verschillende drukwerkleveranciers en verzorgen ieder product van ontwerp tot eindproduct. Het eindproduct kan digitaal zijn maar kan ook direct op speciaal geselecteerd papier worden gedrukt of op objecten zoals tassen, shirts, voertuigen e.d. Wij helpen je van A tot Z.


van identiteit tot huisstijl

Wij zijn gespecialiseerd in het vormgeven van identiteiten tot huisstijlen en alle vormen van promotie artikelen. Hierbij zorgen we dat ieder element aansluit op het gehele plaatje.

Doelgroep & Wensen

Wat is de doelgroep van je restaurant? Wat zijn je specifieke wensen? Wij luisteren naar je en geven advies om zo tot de juiste vormgeving te komen en de doelgroep te bereiken.

Oog voor details

In grote lijnen kan een ontwerp er al mooi uitzien maar het zijn de kleine details die een product afmaken en bepaalde uniekheid geven. Het eindproduct moet dan ook het gewenste gevoel creëren.


Materiaal & Afmetingen

Wij adviseren, of kiezen samen met jou, de vormen en afmetingen van de diverse drukwerken. Het kan ook zijn dat er wens is voor specifiek papier, structuur of coating. Wij helpen dit graag realiseren.

Bestanden

Zijn de ontwerpen bedoelt voor het web of voor drukwerk? Ieder moet namelijk met verschillende specificaties worden aangeleverd. Wij zorgen ervoor dat dit professioneel wordt afgehandeld.

Drukker

Wij werken al jaren met een gespecialiseerde partner in drukwerk. Indien gewenst zorgen wij dat alles netjes bij de drukker wordt aangeleverd en het drukwerk op je adres aankomt.

Wat mogen wij voor jouw restaurant betekenen?

We kijken er naar uit om met jou in contact te komen! En in je resrtaurant te eten.


Contactformulier