Jouw creatief bureau

voor huisstijlen, online- en offline materiaal

Design is smaak, gevoel, fantasie, zelfexpressie ~ je verbeelding die vorm neemt. Wij helpen bedrijven met het vormgeven van hun ideeën, berichten en informatie tot producten die opvallen tussen de menigte. Een goed doordacht design faciliteert oplossingen, structuur, identiteit en schept een band tussen mensen en het merk. Ons creatief team helpt je verder met het vormgeven van een professionele huisstijl, online- & offline materiaal.

Huisstijl & middelen

Een goed verzorgde en herkenbare huisstijl draagt sterk bij aan het succes van iedere onderneming. Wij helpen graag met het realiseren van al jouw huisstijl producten.

Bij het realiseren van een huisstijl pas je in wezen de waarden van je onderneming toe op de diverse visuele aspecten & middelen. Tegelijkertijd stem je de huisstijl af op de doelgroep zodat deze hun aanspreekt.

Bij het uitwerken van een basis huisstijl selecteren we samen met jou de kleuren & vormen, typografie, en werken we samen naar een logo (woordmerk & beeldmerk). Gebaseerd op jouw situatie verzorgen we eventueel daarbij ook beeldstijlen (fotografie- en illustratiestijl). Ook kunnen we alle additionele huisstijl elementen verzorgen zoals o.a.: visitekaartjes, briefpapier, enveloppen, rapporten, e-mail handtekeningen en website.

Basis

  • Kleuren & vormen
  • Typografie
  • Logo
  • Beeldstijlen

Middelen o.a.

  • Visitekaartjes
  • Briefpapier
  • Enveloppen
  • Rapporten
  • Website

Bekijk ons werk

Logo’s

Rapporten

Reclame materiaal

Digitale Kunst


Zij vertrouwen ons


Van ontwerp tot levering

We werken met verschillende drukwerkleveranciers en verzorgen ieder product van ontwerp tot eindproduct. Het eindproduct kan digitaal zijn of direct op gedrukt worden op diverse type papier of op objecten zoals tassen, shirts, voertuigen e.d. Wijzijwolf helpt je van A tot Z.


van logo tot huisstijl

van logo tot huisstijl

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van losse elementen zoals logo’s, iconen en posters tot aan uitgebreide huisstijlen. Hierbij zorgen we dat ieder element aansluit op het gehele plaatje.

doelgroep en wensen

Doelgroep & Wensen

Wie moeten de ontwerpen aanspreken? Wat zijn je specifieke wensen? Wij luisteren naar je en geven advies om zo tot de juiste vormgeving te komen en de doelgroep te bereiken.

oog voor details

Oog voor details

In grote lijnen kan een ontwerp er al mooi uitzien maar het zijn de kleine details die een product afmaken en bepaalde uniekheid geven. Het eindproduct moet dan ook het gewenste gevoel creëren.


materiaal en afmetingen

Materiaal & Afmetingen

Wij adviseren, of kiezen samen met jou, de vormen en afmetingen van de diverse drukwerken. Het kan ook zijn dat er wens is voor specifiek papier, structuur of coating. Wij helpen dit graag realiseren.

bestanden

Bestanden

Zijn de ontwerpen bedoelt voor het web of voor drukwerk? Ieder moet namelijk met verschillende specificaties worden aangeleverd. Wij zorgen ervoor dat dit professioneel wordt afgehandeld.

drukker

Drukker

Wij werken al jaren met een gespecialiseerde partner in drukwerk. Indien gewenst zorgen wij dat alles netjes bij de drukker wordt aangeleverd en het drukwerk op je adres aankomt.

Wat mogen onze creatieve wolven
voor jou ontwerpen?

We bespreken het graag met jou tijdens een vrijblijvend gesprek.


Contactformulier