Over grafisch ontwerp

Alles om je heen is vormgegeven. Overal komt design bij kijken. Bij het starten van je bedrijf, event of misschien wel een restaurant heb je een grafisch bureau nodig die jou kan ondersteunen bij het ontwikkelen van je visuele uitingen. Wij helpen jouw graag bij het ontwikkelen van een visuele identiteit. Of je nou enkel een poster ontwerp nodig hebt of een totale huisstijl, elk onderdeel is even belangrijk voor ons.

Brochures

Digital Art

Logo’s

Menukaarten

Posters

Daarom bij Wijzijwolf

van logo tot huisstijl

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van losse elementen zoals logo’s, iconen en posters tot aan uitgebreide huisstijlen. Hierbij zorgen we dat ieder element aansluit op het gehele plaatje.

Doelgroep & Wensen

Wie moeten de ontwerpen aanspreken? Wat zijn je specifieke wensen? Wij luisteren naar je en geven advies om zo tot de juiste vormgeving te komen en de doelgroep te bereiken.

Oog voor details

In grote lijnen kan een ontwerp er al mooi uitzien maar het zijn de kleine details die een product afmaken en bepaalde uniekheid geven. Het eindproduct moet dan ook het gewenste gevoel creëren.


Afmetingen & Papier

Wij adviseren, of kiezen samen met jou, de vormen en afmetingen van de diverse drukwerken. Het kan ook zijn dat er wens is voor specifiek papier, structuur of coating. Wij helpen dit graag realiseren.

Bestanden

Zijn de ontwerpen bedoelt voor het web of voor drukwerk? Ieder moet namelijk met verschillende specificaties worden aangeleverd. Wij zorgen ervoor dat dit professioneel wordt afgehandeld.

Drukker

Wij werken al jaren met een gespecialiseerde partner in drukwerk. Indien gewenst zorgen wij dat alles netjes bij de drukker wordt aangeleverd en het drukwerk op je adres aankomt.