De Wolfpack

Een trouwe roedel van creatieve wolven

Wijzijnwolf is op een mooie lentedag in 2010 opgericht door Leroy en Robbie. Door de jaren heen hebben we kleine en grote projecten uitgevoerd, en daarnaast een kantoor gehad binnen een antikraakpand, dansschool en een garage. Maar ondertussen hebben we nu een supergaaf kantoor bij Ultimate!

Tot op de dag van vandaag werken we nog steeds zeer gepassioneerd aan diverse creatieve uitingen en zien onszelf ook eigenlijk nooit meer iets anders doen. Inmiddels bestaat Wijzijnwolf uit een trouwe roedel van 5 wolven die geen uitdaging uit de weg gaan.

leroy

Leroy Filon

– Video & Animatie –

Bonjour! Filmpjes maken, dat is mijn grote passie. Of het nou voor mezelf is op Snapchat of voor klanten, ik ben er iedere dag mee bezig. Mijn doel met video is de kijker naar meer laten verlangen. Op een creatieve wijze om gaan met muziek, beeld en de daarbij behorende effecten om zo tot een knallende edit te komen. Uit de voorwerpen die naast mij zweven kun je wel duidelijk maken waar ik van hou! Shiba inu’s, kip, film en gadgets.

prop-kfc prop-p6 prop-doggo
prop-camera

Robbie Stouten

– Grafisch Ontwerper –

Hoihoi, Robbie hier. Wat begon als een idee is tegenwoordig een bedrijf, 5 man sterk vertegenwoordigen we ieder een eigen ‘afdeling’.
Die van mij? Alles ontwerpen. Dat is trouwens niet helemaal waar, Bjorn & Leroy doen dit ook.
Ook mag ik het minder leuke deel doen, de administratie. Al is dat maar 4 dagen per jaar.

prop-wijn prop-tablet prop-pizza
prop-skateboard
michael

Michael Bordeaux

– Webdeveloper –

Hallo! Ik ben verantwoordelijk voor alle technische aspecten van een website. Een website moet er niet alleen goed uitzien maar ook goed en snel werken. Daarbij houd ik altijd rekening met de duurzaamheid en toekomst van de gebruikte technieken op de site. Naast klussen aan websites klus ik ook graag aan mijn BMW 735i uit ’86. En om de ontspanning compleet te maken speel ik gitaar (waar ik tevens ook les in geef).

prop-kat prop-guitar
prop-laptop prop-bmw
kelvin

Kelvin Tan

– Front-end Deverloper –

Haiii! Als front-end developer ben ik verantwoordelijk voor het vertalen van een statisch ontwerp tot een dynamische omgeving…de website. Door de website heen probeer ik subtiele tot opvallende animaties te verwerken om meer beleving te scheppen. Deze pagina is daar een mooi voorbeeld van. Omdat dit ook echt mijn passie is probeer ik altijd weer nieuwe leuke dingen te verzinnen.

prop-whiskey prop-hamster prop-dumbell
prop-ricebowl
bjorn
doggy

Bjorn Klunder

– Grafisch & Video –

Hoi! Ik heb dan misschien geen puntjes op de O, maar het liefst werk ik alles uit tot in de puntjes. Ik ontwerp en maak videos. Doordat ik deze twee aspecten beheers maak ik de animaties. Ik illustreer de assets en verwerk deze daarna in een animatie. brappppp

prop-legoman prop-mario prop-polaroid
prop-kanckebrod