Wij helpen platformen
met elkaar te communiceren

Een softwarepakket kies je omdat deze gespecialiseerd is in een specifieke set aan diensten. Wij faciliteren bij het integreren van het pakket aan jouw website.

Wanneer je gebruik maakt van een softwarepakket welke een API heeft, dan is het mogelijk om data uit te wisselen. Wanneer gewenst kunnen we de integratie geheel in de huisstijl verwerken zodat je het gevoel hebt dat jij je in één en dezelfde omgeving bevindt.
We hebben o.a. ervaring met de API’s van:

Scroll verder voor enkele mini cases

Oracle API koppeling

Oracle Service Cloud is een klantenservice CRM systeem. Het biedt o.a. een kennisbank, channeling & routering van contacten naar de juiste medewerker, contact historie en meer.

Voor Fraude Helpdesk – Nationaal loket bij oplichting – hebben we o.a. een maatwerk meldformulier gebouwd die we gekoppeld hebben aan Oracle. Juist omdat het melden van fraude om veel informatie vraagt moet er veel tijd worden gestoken in het ontwerpen, koppelen van velden, testen, testen en nog meer testen. Regelmatig wordt het formulier nog aangepast m.b.t. de AVG en andere wensen. Ook dan gaan we weer zorgvuldig te werk.

  • Verzenden van meldingen naar Oracle Service Cloud

Recruitee API koppeling

Recruitee is een recruiting CRM systeem waarmee je jouw wervingsproces efficiënter kan maken.

Voor FRISS – software ontwikkelaar & leverancier van anti-fraude software – hebben we een werken bij omgeving ontwikkeld waardoor ze vacatures vanuit Recruitee naar eigen omgeving kunnen doorzetten. Anderzijds kunnen sollicitanten via de werken bij omgeving solliciteren, waarna deze data automatisch weer direct bij Recruitee in het systeem komt. Zo houden ze mensen op hun eigen website terwijl ze gebruik kunnen maken van gespecialiseerde recruitment software.

  • Ophalen van vacatures uit het CRM naar de website
  • Verzenden van sollicitaties op de website naar het CRM

RDW API koppeling

Het RDW heeft een platform waarop diverse datasets openbaar zijn gesteld en waarmee mobiliteitsdata kan worden opgezocht.

Voor IVS Voertuigbeveiliging – IVS waarborgt de kwaliteit van voertuig- beveiligingssystemen en maakt deze transparant – betekend dit bijvoorbeeld, dat een klant d.m.v. het invullen van hun kentekennummer, automatisch de bijbehorende gegevens automatisch krijgen aangevuld binnen het formulier. Zo is men zeker dat de gegevens betrouwbaar zijn omdat deze data rechtstreeks uit de database van de RDW worden opgeroepen.

  • Ophalen voertuiggegevens RDW database

YES-CO API koppeling

YES-CO is een makelaars CRM systeem waarmee je o.a. je vastgoed portfolio kan beheren en delen.

Voor Stuyver Makelaardij hebben we de koppeling gerealiseerd tussen YES-CO en hun WordPress website. Dit maakt het mogelijk om hun portfolio die binnen het YES-CO CRM beheerd wordt, automatisch door te zetten naar hun website. Vervolgens hebben we al deze data, zoals vastgoed -statussen, -prijzen, -specificaties, -fotografie, map en dergelijke, allemaal naar de huisstijl van Stuyver vertaald.

  • Ophalen vastgoeddata YES-CO CRM

Met welke API koppeling kunnen
onze developers jouw bedrijf helpen?

Wij gaan graag zitten met jou om de mogelijkheden te bespreken en stellen een vrijblijvende offerte voor je op.


Contactformulier